De H8 best player competitie

Picture
Ieder jaar spelen we om de felbegeerde H8 spencer met de opdruk Best Player Houtrak H8. In 2009 werd deze spencer gewonnen door Arthur Rynja. Op deze pagina kunt alles lezen mbt. de stand, de wedstrijden en het programma.  Dit jaar is de competitie gewonnen door Robert Padt. In de finale was hij te sterk voor Martijn Bedaux.
Lees hier het verslag van de finale.


Picture
Heren 8 winnaar 2010 Robert Padt hcp 8,5
Eindstand Heren 8 competitie 2010:
1. Robert Padt
2. Martijn Bedaux
3. Alexander Nijmolen
4. Arthur Rynja
5. Sylvain Mathias
6. Arjan Hilgersom
7. Sander de Bruin
8. Hessel Zondervan


Picture
Hessel Zondervan is toch blij met de Poedelprijs
Als er een eerste plaats is, is er ook een laatste plaats. Toch komt dit jaar de nr 8 van de Heren 8 competitie als winnaar uit de strijd en gaat hij vol vertrouwen de competitie in.  Cynisch genoeg heeft juist Hessel dit jaar grote sprongen gemaakt met zijn spel. De verschillen binnen Heren 8 zijn echt heel klein en veel hangt af van de vorm van de de dag. 2 van de 3 partijen in ons finale weekend heeft hij nipt verloren. De partij tegen Sylvain werd op de 18e beslist en de partij tegen de oud Poedelprijs winnaar (Alexander) werd op de tweede extra hole beslist. In beide partijen stond hij gedurende het grootste deel van de wedstrijd up.

Picture
Picture


De interne  Matchplay finales werden gespeeld tijdens onze golftrip naar Saint Seans van 6-8 april 2010. In Saint Seans speelden we matchplay op basis van plaatsing/ranking. Zie matchplayschema.
Klik hier om alle verslagen van de onderlinge matches te lezen